EXCURSIES

In 2019 bieden wij onze gasten de volgende excursies aan:

*1.*ACTIEVE EXCURSIE …… 30€ / 1850 den  

Weergaloos mooi! Ik ga op excursie en ik neem mee…..flesje water,goed humeur en stevige schoenen 🙂

2.WATERVALLEN VAN DOEF, BIJZONDERE NATUURTOCHT …… 39€ / 2400 den   (excl. entree)

Vertrek vanuit uw hotel richting Doef waar de watervallen zich bevinden, vervolgens tourend dwars door het grootste natuurpark Mavrovo brengen wij een bezoek aan het prachtige klooster St Jovan Bigorski.                            

3.PARTIZANEN DORPENTOCHT …… 30€  /1850 den

In de omgeving van Ohrid en Struga liggen vele dorpjes, waar u kennis kunt maken met de levenswijze van de inwoners, je proeft hier nog iets van de authentieke sfeer van vroeger. Ook bezoeken wij een kalkfabriek en iemand die een doedelzak bespeelt. De lunch gebruiken wij bij de waterbronnen in Vevcani…

4.PRESPA MEER …… 32€  / 1970 den   (excl. entree)

Na een mooie bergpas door het nationaal park Galicica komen we aan bij het Prespa meer. Geniet van de ongerepte natuur! Ook bezoeken wij een klederdrachtmuseum.

5.ALBANIE …… 30€  / 1850 den   (excl. entree)

Land van ontdekkingen. Deze excursie gaat rondom het meer van Ohrid.In Albanie bezoeken wij het dorpje Lin, en de stad Pogradec. U zult de verschillen met Macedonie zien. Op de terug reis doen wij St.Naum aan een 1200 jaar oud klooster.

6.BOOTTOCHT LANGS DE KUST …… 32€  / 1970 den  

Varend op het meer van Ohrid is een van de leukste manieren om de kust, de wilde strandjes en de vissersdorpjes te ontdekken. Ook bezoeken wij de Bay of Bones. De barbeque houden wij op een van de wilde strandjes van de Macedonische Rivièra.                              

7.PARADIJS EXCURSIE …… 30€  / 1850 den   (excl. entree)

Bezoek aan een paar dorpjes (Laktinje,Godivje,Vrbjani). Ook bezoeken wij een kerk in Kicevo-St .Mary. Daarna doen we bezoek aan een dorp waar souvenirs van klei worden gemaakt(Vraneshtica). Voor dat we terug komen lunchen wij in Dobrenoec…

8.WIL JE BITOLA LEREN KENNEN? …… 35€ / 2150 den

Bitola met zijn musea’s, kerken en nog veel meer bezienswaardigheden zoals de archeologische opgravingen ‘Heraclea’ en het oude gedeelte van Bitola waar je niet aan voorbij mag gaan. En niet te vergeten de gezellige winkels en terrasjes in de straat – Sirok Sokak (Breede straat).

9.JEEP AVONTUUR …… 40€  / 2470 den

Voor de echte adrenaline liefhebbers!

*10.* HISTORISCH OHRID …… 25€ / 1540 den

Rondleiding door ons historisch Ohrid, met één van onze gidsen ontdekt U nog meer!! En alles met een persoonlijke touch.  (*excl: drankjes tijdens de pauzes)

Alle excursies zijn inclusief: transfer, koffiepauze en lunch met drankje.

Kinderen t/m 4 jr. gratis!