Categories
Ohrid Excursies

DAGJE UIT GOED VOOR U!

Beste vakantiegast,
Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in organiseren van kleinschalige excursies met Nederlandse begeleiding in Macedonie.

Beleef waar
een klein land
groot in is

31 replies on “”

ja, het was erg leuk met jou als gids Alex, het was interessant, hebben veel gelachen en lekker gegeten, zeker voor herhaling vatbaar, ik ga nooit terug naar plaatsen waar ik al geweest ben maar voor het Meer van Ohrid wil ik toch een uitzondering maken!

mooie excursies gedaan met Alex Excusies partizanendorp, boottocht, en jeepsafari
waren erg leuk en fijn met een gids die nederlands spreekt. Zeker aan te bevelen

Vooral genoten van Zoran en de tocht in de bergen

Alex we hebben een leuke/ fijne en zeer mooie vakantie gehad met zeer mooie en interessante excursies , zeker voor herhaling vatbaar waren samen met Ron en Petra thxs Alex-Ted en tommie groepjes Danny en Adrie Pedersen

Super leuke excursies met jullie familie t.w. Alex, Ted en Tommie gemaakt.
Heerlijk gegeten en gedronken.
Laatste excursie lekkere forel.
Prachtig mooi en goedkoop land.
Hoop jullie nog eens te ontmoeten.
Groet Berry

Beste Alex,

wij zijn inmiddels weer enkele weken terug in Nederland.
Het was voor mij de tweede keer dat ik Macedonië bezocht heb.
De excursies die jij samen met je vrouw en zoons organiseren dragen zeer zeker bij aan een onvergetelijke vakantie.
De vriendelijkheid en beleefdheid die jullie uitstralen zijn van grote waarde. Daarbij komt de mooie omgeving en geweldige NEDERLANDSE uitleg over het heden en verleden van Macedonië. Groot pluspunt is bij jullie de grote van de groepen. Dit geeft aan dat jullie er zelfs ook plezier aan beleven. Ik raad iedereen aan om wanneer je Macedonië bezoekt de excursies te boeken bij Alex en zijn team, dan ben je verzekerd van een fantastische dag, maakt niet uit welke route je kiest. Macedonië hier kom ik zeker nog terug .

Wij zijn zeer tevreden met jullie excursies we gaan in mei weer naar Macedonië we gaan zeker weer bij jullie boeken tot mei verheugen ons er zeker weer op

Freerk en grietje haan

Dag Albanie zouden we graag willen doen.
Kan ik niet zo gauw op je site vinden.
Is dit mogelijk, wat zijn de koste?

Wij arriveren dinsdag 19juni

Hallo Alex
Hierbij nog even een berichtje uit Nederland
We hebben het geweldig naar ons zin gahad in struga
De twee de dag daar hebben Alex ontmoet
We hebben 4 trips gemaakt met Alex en met zijn zoon Tommy
De trips waren geweldig klein groepje mensen een een prima uitleg in het Nederlands
Wij komen zeker een keer terug
Ik en mijn vrouw en schoonzus willen Alex en medewerkers bedanken voor deze super vakantie
Wil u mooie trips maken ga met ALEX in struga of oprit
Met vriendelijke groet
Simon Jannie Coby laros

Dag Alex,
Nogmaals bedankt voor de mooie excursies. Buiten de toeristische periode kon je ons interessante uitstappen aanbieden. We leerden dankzij jou Macedonië kennen. Dat alle uitleg in het Nederlands gegeven werd, was een enorme meerwaarde.
Alex je inzet en de enorme moeite die je deed zodat we toch konden genieten van de prachtige uitzichten die de bergpas in het nationaal park Galicica te bieden heeft, zijn bewonderenswaardig.
Beste Alex je bent een vriendelijke aangename reisbegeleider en je excursies zijn zeker een aanrader voor iedereen die Ohrid bezoekt.
groetjes
Myriam en Danny uit Aalst in België

Vandaag een geweldige dag gehad .we hadden de boottocht langs de kust geboekt ,was een super ervaring met tommie als reisgids.alles in het nederlands en goede uitleg over alles wat we zagen .lekker geborreld in een vissersdorpje,en een heel gezellige barbecue gehad op een verlaten strandje. Kortom alex excursies in 1 woord samengevat fantastisch

Lieve Sasho en Astrid,
Na vooraf al zo veel positieve reviews gelezen te hebben kwamen wij op dag 2 van onze vakantie bij jullie langs om 2 excursies te boeken (boottocht en jeep avontuur). Wat en warm en lief welkom kregen wij zeg! We konden gelijk (fantastische) koffie mee drinken en Alex was zo behulpzaam om een pin automaat te wijzen. De excursies waren in een woord geweldig. Tommie is een natuurtalent en weet je de gehele excursie te boeien met feitjes over jullie prachtige land. Daarnaast kregen we bij elke excursie een zeer lekkere maaltijd, ook niet onbelangrijk:) Kleine groepen met voldoende aandacht voor iedereen. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij zullen zeker nog een keer naar Ohrid komen en zullen onze excursies dan weer gelijk bij jullie boeken. Bedankt voor 2 onvergetelijke dagen!

Groetjes
Ingrid en Arjan Poortvliet

Bij Alex tours twee excursies geboekt. Wat wij zou fijn vonden is dat zij ons de keus lieten en niet pushten om te boeken. Alle informatie werd op een prettige wijze gegeven zonder dat wij ons verplicht hoefde te voelen tot. De excursies waren prima geregeld, met regelmatig een stop en een praatje onderweg, waarbij we koffie vanuit de kofferbak uitgereikt kregen. Een heerlijke onbevangen sfeer zonder poespas, de lunch in het restaurant was ook prima De zonen Tom en Ted doen het prima. Mochten wij terug komen in Macedonië dan boeken wij zeer zeker weer bij Alex tours op zijn minst een excursie. Groet, Dita en Theo

Vorig jaar juni 2 excursies geboekt bij jullie…nog vier weken en komen dan weer naar prachtig Macedonie en gaan jullie zeker weer opzoeken.
Martien en Marian de Lange

Sasho, Astrid, Teddy en Tommy.
Eerste helft van augustus waren wij in Struga.
We hebben met jullie fantastische leiding vier geweldige excursies mee mogen maken. Met heimwee denken wij daaraan terug. Met Teddy, Tommy,chauffeur Tommy en de schipper tijdens de boottocht zijn we tijdens excursies verwend met koffie/thee/koekjes/frisdrank/heerlijke lunches, een BBQ en een geweldige uitleg over de bezienswaardigheden. Dat alles bij elkaar geeft ons een onvergetelijke en persoonlijke herinnering aan Macedonië. We komen zeker een keer terug en melden ons dan weer voor een excursie.
Lieve Groeten Anthon en Gabrielle

Bedankt Alex voor deze prachtige dag ,we hebben er zo van genoten.grts en het ga jullie goed.Marcin (Polen) en Els (Belgie)

We deden de dorpentocht

Wat een fijne excursies met zowel Alex als zoon Tomi, ze doen echt hun uiterste best om het de mensen naar hun zin te maken.Dankzij hen hebben we Macedonie leren ontdekken.dankuwel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *